Σε χαλαρους ρυθμούς αλλα με αρκετό υλικό…

Τραπεζούλες…
August 11, 2017
Περιμένω ντρίμπλες και….αυτογκόλ….
August 14, 2017

 

 

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

 

Δεν γνωρίζω πόσοι είναι εδώ…Ελπίζω να βρίσκεστε σε διακοπές και όχι στις επάλξεις..καλοκαιριάτικα..Αλλά έστω και εαν όχι, έχω ετοιμάσει μια δόση για όλους τους πιστούς…

 

Δεν έχω διάγραμμα Μπέλα..αλλά είμαστε έξω πλέον και μετά το κερί της Παρασκευής..Αμα δεν θέλει τότε εμείς θέλουμε..

 

FTSE

Το θυμάστε την Παρασκευή…Αλλη μια φορά για να είναι φρέσκο..Το τελευταίο κερί “τρομάζει ελαφρώς..Έχουμε μια ακόμα γραμμούλα από κάτω αλλά δεν είναι τεσταρισμένη..

ΓΔ

Ίδια κατάσταση και εδώ..ίσως ακόμα χειρότερη..Για να δώσω ένα tip..εγώ κάνω μερική κατοχύρωση όταν βλέπω τέτοια κεριά και ας με πετάει η αγορά έξω..

ΟΤΕ ΕΒΔΟΜ

 

Δεν είμαστε στο 361.8% αλλά έχουμε αρνητικές αποκλίσεις στον RSI..Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί..και το κερί είναι κακό…

 

ΜΙΓ

Έχω σημειώσει την παρακάτω ζώνη..Δεν θεωρώ πως θα σπάσει εύκολα..έστω βραχυπρόθεσμα..άλλωστε εάν η αγορά έχει αποφασίσει για διόρθωση, ποιο χαρτί θα την γλυτώσει…η ΜΙΓ?

 

ΣΑΡ

Γνωρίζω πως έχει οπαδούς…αυτόματο σήμα αναστροφής..Βέβαια το price action είναι λίγο περίεργο σε αυτό το χαρτί..Αλλά βγήκε..

 

ΕΧΑΕ

Άκυρη η ζώνη…είμαστε εκτός…Παραέκατσε σε υπερπουλημένη ζώνη άρα δεν μου αρέσει και ίσως να δείχνει πως θέλει παρακάτω…Αναμονή μέχρι τότε..

 

 

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Έκανα ένα update στην ζώνη ενδιαφέροντος.

 

 

Αυτά για μια “κουτσή” εβδομάδα…Επανερχόμαστε μεσόβδομαδα…Καλά μπάνια..Καλό 15 Αυγούστου..Χρόνια καλά σε όσους και όσες γιορτάζουν!!

Καλό trading! THEHAWKTRADER

 

Antonis TheHawktrader
Antonis TheHawktrader
Με πολυετή επαγγελματικη εμπειρια στο Supply Chain Management αλλα με το trading να είναι το μεγάλο πάθος του. Χάρη στην εντονη παρουσία του στα social media, αφου το ψευδώνυμο ήταν πιο γνωστό απο το πραγματικό ονομα του, πέρασε επίσημα και στον χρηματιστηριακό χώρο. Πλέον είναι Account Manager σε ΑΕΠΕΥ, κυρίως για ξένες αγορές αλλά το ΧΑ παράμενει ακόμα το μεράκι του.