Σε κομβικό σημείο η αγορά

Μερικά διαγράμματα για τα πιθανά σενάρια. Όπως είπαμε και χθες η ανοδική κίνηση με αύξηση στον τζίρο πρέπει να έχει συνέχεια. Αν δεν έχει τότε τα πράγματα θα είναι πολύ άσχημα. Χθες άνοιξα νέα σορτ θέση στην ΑΛΦΑ στο 1,68 και στο 1,75 συνολικά 2/3 θέσης και θα ενισχύσω αν σπάσει το 1,57.

Προσοχή στην ψεύτικες διασπάσεις. Κάποιος που πιστεύει το θετικό σενάρια αγοράζει στα γυρίσματα. Προσωπικά προτιμώ να περιμένω και να σορτάρω. Δεν θεωρώ επιβεβαιωμένη την ανοδική διάσπαση ακόμη.

ftase2

Τραπεζικός σε σημαντικό fibonacci

ftban

Οι συντηρητικοί καλό είναι να περιμένουν ένα back test

FTASE

ΜΥΤΙΛ

απόρριψη στο Ichimoku cloud στο βραχυπρόθεσμο. Σημαντική στήριξη το 3,75-3,70€, όσο το κρατάει έχει ελπίδες για ψηλότερα. Παραμένω σορτ.

mytil

ΟΠΑΠ

τριπλή κορυφή? Είπαμε δεν κυνηγάμε….παραμένω σορτ.

OPAP

ΕΤΕ ΕΥΡΩΒ

Διάσπαση με τζίρο. Οι ταύροι θέλουν συνέχεια και όχι πισωγύρισμα.

EUROB ETE

Υπάρχει μία σύγκρουση στο ΧΑ….το συναίσθημα και η κοινή λογική με το ερώτημα για ποιο λόγο να ανέβει η αγορά και οι τράπεζες….και η πραγματικότητα που δείχνει τις τιμές να διασπούν ανοδικά τις αντιστάσεις με αύξηση στον τζίρο. Ποιον θα ακολουθήσουμε? Θέλει πολύ προσοχή η απάντηση γιατί σε τόσο ρηχή αγορά ακόμη και τα σήματα θέλουν διπλή επιβεβαίωση γιατί υπάρχει πληθώρα λανθασμένων σημάτων.

Πάντα ήμουν υπέρ της υπομονής και της αναμονής. Πάντα ήμουν υπέρ των back test και δεν μου αρέσει να κυνηγάω την αγορά. Αν χάσω κάποιο trade δεν θα τα βάψω μαύρα. Η αγορά είναι μαραθώνιος και όχι σπριντ. Η αγορά εδώ θα είναι να δίνει ευκαιρίες….

Leave a Reply