Σε κρίσιμο σταυροδρόμι ΕΧΑΕ και ΔΕΗ

Bearish US Equity ideas
April 5, 2016
Τα 2 κυματικά σενάρια για τον 25άρη
April 11, 2016

Λίγα σχόλια για την τεχνική εικόνα σε ΔΕΗ και ΕΧΑΕ. Παρεμπιπτόντως οι συνδρομητές ξέρουν οτι είμαι σορτ ΔΕΗ από το 3,31€ και ενίσχυσα στο 3,10€.

ppc2

Η ΔΕΗ τεστάρει σήμερα σημαντικότατη στήριξη στο 2,85-2,80€ και αν διασπαστεί βλέπω στόχο το 2,25€ τουλάχιστον. Το Ichimoku cloud έχει ήδη απορρίψει την τιμή κάτι που δεν με κάνει αισιόδοξο για την συνέχεια.

Η ΕΧΑΕ έχοντας την στήριξη από τις εισροές λόγω αναπροσαρμογής των διεθνών δεικτών κρατιέται κοντά στα υψηλά της έχοντας δημιουργήσει έναν σχηματισμό πάτου W ο οποίος επιβεβαιώνεται πάνω από το 5,75€ αλλά αρχίζει και χανει πιθανότητες επιβεβαίωσης αν διασπαστεί το 4,80€ πτωτικά.

EXAE

Αυτά τα ολίγα σήμερα..περισσότερες αναλύσεις μέσω της υπηρεσία GREEK STOCK MARKET ANALYSIS ή μέσω της υπηρεσίας ANALYSIS ON DEMAND για όποια μετοχή θέλετε.

Ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε να διαβάσετε τις σκέψεις μου…

Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.