Σημάδια ανάκαμψης….

…αλλά σημαντικό να δούμε συνέχεια ανόδου με αύξηση στον τζίρο και διάσπαση αντιστάσεων. Αλλιώς το αποτυχημένο ανοδικό ξέσπασμα θα οδηγήσει όλους όσους αγόρασαν περιμένωντας καλύτερη συνέχεια και νέα υψηλά….να χτυπάνε τα στοπ τους και να ξαναβουτάμε κάτω από τις 800…αλλά αυτή την φορά με βιαιότητα.

Γενικός εβδομαδιαίο

Σε ανοδικό κανάλι. Το κερί της προηγούμενης εβδομάδας είναι κερί αντιστροφής…αλλά..τέτοιο κερί είχαμε δει και πριν 3 εβδομάδες. Σημαντικό να έχουμε ανοδική συνέχεια. Το πρώτο βήμα έγινε..τώρα πρέπει να διασπαστεί το 850.

Την Παρασκευή κλείσαμε ακριβώς στην γραμμή αντίστασης…αν την σπάσουμε και κλείσουμε από πάνω την Δευτέρα, θα είναι τότε ένα καλό σημάδι. Αν δούμε απόρριψη τιμών τότε θέλει μεγάλη προσοχή για τους λονγκ. Το πιο σημαντικό σημείο για μένα βέβαια είναι το ενδιάμεσο υψηλό στις 850 μονάδες. Αν διασπαστεί αυτό το επίπεδο, αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες να έχουμε δει τα χαμηλά της κίνησης και να ξεκινάει νέο ανοδικό κύμα με στόχο πάνω από τις 900 μονάδες.

 

ΟΤΕ

Ακόμη σορτ στο αυτοματοποιημένο σύστημα αλλά πολύ κοντά στο να γυρίσει σε ουδέτερη την τάση. Το σορτ το πιάσαμε καλά εδώ….η αντίδραση ήρθε από την ζώνη τιμών που περιμέναμε και το 61,8% Fibonacci retracement. Πρώτος σε βαρύτητα στον ΓΔ, για να δούμε άν έκανε ένα μακροπρόθεσμο υψηλότερο χαμηλό και ετοιμάζεται για νέα ανοδική κίνηση. Τί θέλουμε να δούμε? υψηλότερα υψηλά και υψηλότερα χαμηλά και φυσικά διάσπαση του πτωτικού καναλιού. Το 12,30€ μπορεί να είναι ακόμη μακριά, αλλά πολύ σημαντικό σημείο.

Αποκλίσεις σε ημερήσιο και 4ωρο διάγραμμα δεν υπάρχουν. Ο σχηματισμός της πτώσης για την ώρα είναι 3άρι. Όλα είναι ανοιχτά. Περισσότερες ιδέες και χαρτιά για ανάλυση στα κλειδωμένα άρθρα…..θα έχουμε πολύ δουλειά αυτή την εβδομάδα.

Leave a Reply