Στασιμότητα πάνω στις στηρίξεις…

Για να αποφύγουμε το βαθύ κόκκινο, πρέπει….(bonus ΔΕΗ)
January 21, 2017
Nice Dollar dip to buy?
January 23, 2017

Καλημέρα φίλοι και φίλες…

H αγορά συνεχίζει την διορθωση της χωρίς όμως οι πωλητές να είναι πολύ επιθετικοι…ακόμα…Οι ζώνες κρατάνε αλλα απο την άλλην δεν έχουμε κάποια σοβαρή αντίδραση. Συνεπώς καθόμαστε στα χεράκια μας.Ας δουμε διαγράμματα και πως έχει η κατάσταση…

FTSE

Όπως προείπα, δεν εχουμε κερί αναστροφής και παρακάτω έχουμε το 62% κ 78%.Επίσης έχω σημειώσει τι θα θέλαμε να δουμε απο τον στοχαστικό..ακόμα στο κόκκινο..

 FTASE

ΑΛΦΑ

Οι τράπεζες πάνε χέρι χερι (Λίγο πίσω η ίσω η ΕΥΡΩΒ) αρα δεν ανεβάζω ΠΕΙΡ κ ΕΤΕ. Η κινηση είναι παρόμοια τόσο στο μέγεθος της διορθωσης όσο και στον στοχαστικό οπως έχω σημειώσει παρακάτω. Θέλουμε ένα σήμα αναστροφής πάνω στις αντιστάσεις μας, διαφορετικά είμαστε τουρίστες..

 ALPHA

ΦΦΓΚΡΠ

Να και ένα σήμα αντιστροφής..Συνεπως στην λίστα μας για κοντρα…

 ffgrp

ΜΥΤΙΛ

Δεν έχει διορθώσει σχεδον καθόλου και απεναντίας δείχνει ένα θετικό momentum..Θα μου άρεσε πολυ το ανοδικό break out μέσα στις επόμενες 2 ημέρες…Διαφορετικά..άκυρο…

mytil

Αυτά για την αρχή της εβδομάδας…Μεσοβδόμαδα θα κάνω ένα review των setups που έχω ανεβάσει πρόσφατα..

Καλη συνέχεια…Καλό trading!!!!

THEHAWKTRADER

Antonis TheHawktrader
Antonis TheHawktrader
Με πολυετή επαγγελματικη εμπειρια στο Supply Chain Management αλλα με το trading να είναι το μεγάλο πάθος του. Χάρη στην εντονη παρουσία του στα social media, αφου το ψευδώνυμο ήταν πιο γνωστό απο το πραγματικό ονομα του, πέρασε επίσημα και στον χρηματιστηριακό χώρο. Πλέον είναι Account Manager σε ΑΕΠΕΥ, κυρίως για ξένες αγορές αλλά το ΧΑ παράμενει ακόμα το μεράκι του.