Στη σκιά της αρκούδας….

Τράπεζες… ο αδύναμος κρίκος
February 9, 2017
Βιοχάλκο
February 10, 2017

Το χρονικό σημείο καμπής ήταν η τελευταία εβδομάδα του Ιανουρίου. Αφού δεν κατάφερε η αγορά να αντιστρέψει την εβδομαδιαία αρνητική εικόνα μέχρι τότε και να κλείσει ο μήνας σε καλύτερα επίπεδα, ο κατήφορος της αγοράς ήταν εύκολο συμπέρασμα και σας είχα προειδοποιήσει εδώ. Πλέον η βραχυπρόθεσμη τάση και το βάθος της πτώσης βάζει σε κίνδυνο την μεσοπρόθεσμη τάση να ξαναγυρίσει σε πτωτική με στόχος κοντά στις 500 μονάδες ΓΔ και γιατί όχι χαμηλότερα. Η επιβεβαίωση όπως έχουμε πει εδώ και καιρό η διάσπαση των 600-605 μονάδων.

Τραπεζικός.

Ο αδύναμος κρίκος. Στόχος παραμένει το 635 από την διπλή κορυφή.

ftban

25άρης

FTASE

Σπάει το Ichimoku σύννεφο και μέσα σε πτωτικό κανάλι πλέον δείχνει να έχει αλλάξει η τάση, ενώ η κίνηση από τα χαμηλά του Ιουνίου του 2016 δείχνει τελειωμένη.

Γενικός

GDWEEKLY

Οι αποκλίσεις τελικά επιβεβαιώθηκαν. Είναι απλό…αλλά θέλει σιδερένια πειθαρχία και υπομονή. Προσωπικά δεν την είχα. Έσπασε το Ichimoku σύννεφο και εδώ. Κακό σημάδι. Θεωρώ πως θα σπάσει και η κόκκινη γραμμή τάσης.

ΓΕΚΤΕΡΝΑ την περιμένω στα 2,10€ που έχει σημαντική στήριξη.

GEKTERNA

ΟΠΑΠ αν χάσει τα 8€ χάθηκε. Πάει για 7,40-7€.

Opap

ΒΙΟ. Είμαι σορτ με στοπ το 1,63€. Βλέπω τρίγωνο. Μικρή θεσούλα για αρχή και βλέπουμε.

VIO

Καλή συνέχεια και υπομονή.

Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.