Στην εντατική….

Big news (technically) for EUR/USD
September 20, 2018
Αλλαγή στο χαρτοφυλάκιο
September 21, 2018

Άδοξα έληξε η προσπάθεια ανοδικής διαφυγής από το επίπεδο αντίστασης των 1830 μονάδων για το δείκτη της υψηλής κεφαλαιοποίησης FTSE 25 αποτυπώνοντας στο ημερήσιο διάγραμμα τιμών ένα αποκαρδιωτικό Grave Stone Doji. Σχηματισμός ο οποίος αναδύει την αδυναμία των αγοραστών να σπρώξουν το δείκτη σε επίπεδα βραχυχρόνιας φυγής από το καθοδικό σπιράλ. Πιθανή επαναφορά του δείκτη στην περιοχή των 1775 μονάδων θα βάλει στη μέγγενη το επίπεδο στήριξης των 1755 μονάδων.

Την ισχνή χαραμάδα φωτός, που προκλήθηκε από την ανοδική τμήση των 604 μονάδων έκλεισε πολύ γρήγορα ο Τραπεζικός Δείκτης επαναφέροντας βίαια στο σκηνικό τους “Bears” σπρώχνοντας  με τη πλάτη τους αγοραστές πάνω στο τοίχο των 563 με 550 μονάδων. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται τόσο το σημερινό κλείσιμο όσο και το αυριανό, καθώς μπορεί να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την πορεία του δείκτη την επόμενη εβδομάδα. Θετική ένδειξη η αποτύπωση ενός ισχυρού διπλού πυθμένα πέριξ των 550 μονάδων.

ΕΤΕ και ΠΕΙΡ για τους συνδρομητές

This content is locked. Only for paid subscriptions

Το περιεχόμενο της σελίδας είναι διαθέσιμο μόνο μετά από αγορά συνδρομής

Buy a subscription to Unlock The Content!

Πρέπει να είστε συνδρομητής για να διαβάσετε το άρθρο

Apostolos Manthos
Apostolos Manthos
Οικονομικός Αναλυτής και «μαθητής» των αγορών από το 1989. Στρατηγική Επενδυτική Διαχείριση χρηματοοικονομικών προϊόντων βασιζόμενη σε διαγραμματικές και αλγοριθμικές ενδείξεις. Μαθηματικός Παν. Πατρών.