Στοχεύοντας το 783 αλλά προσοχή….

Καλημέρα σε όλους. Πριν ξεκινήσω το άρθρο μία υπενθύμιση για την Χριστουγεννιάτικη προσφορά. Με δωρεά 100€ έχετε 3 μήνες συνδρομή…περισσότερα εδώ

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”2″ ihc_mb_template=”1″ ]

Ξεκινάω την μέρα μου έχοντας ανοίξει λονγκ θέση στην ΑΡΑΙΓ στο 7,69€. Δεν θα ήθελα να σπάσει το 7,60€ σε κλείσιμο. Γιατί έτσι μπορεί να ανοίξει ο δρόμος για το 6,90€. Θέλω να σπάσει το 8-8,05€ σε κλείσιμο και έτσι θα μπορέσει να ξεκινήσει νέο ανοδικό κύμα για νέα υψηλά. Δηλαδή θεωρώ την τριγωνική κίνηση διορθωτική και ως ένα διάλειμμα  στην ανοδική τάση από το τέλος του 2016.

 

Βραχυπρόθεσμα, σήμα ανόδου θα έχουμε διάσπαση του 7,76-7,78€.

Όσον αφορά την αγορά, προσοχή μεγάλη και ειδικά στις τράπεζες….ο δρόμος για το 783 ( ο στόχος μου) δεν θα είναι εύκολος…περιμένω κάτι τέτοιο.

Ακόμη και το 725 να σπάσει δεν θεωρώ πως τελείωσε η άνοδος για την αγορά. Απλά εδώ που είναι τώρα δεν αγοράζω (για τράπεζες μιλάω). Μπορεί κοντά στο 725 να δοκιμάσω κάτι…Γενικά επειδή θεωρώ οτι η άνοδος που ξεκίνησε από τα χαμηλά του Νοεμβρίου θα κρατήσει μερικές εβδομάδες ακόμη, δεν περιμένω να έχει προωθητική δομή γιατί θεωρώ πιο πιθανό να κάνει κύμα 2 πάνω η αγορά. Αλλά θα αγοράσω τράπεζες και παραμένω λονγκ σε άλλες μετοχές (ΜΠΕΛΑ ΤΙΤΚ ΕΥΔΑΠ ΕΧΑΕ) γιατί μπορεί και να κάνω λάθος.

 

 

Καλή συνέχεια σε όλους και εδώ θα είμαστε, αν αλλάξει κάτι στις θέσεις μου, θα ενημερώσω με bonus άρθρο.

 

[/ihc-hide-content]

 

Leave a Reply