Στροφή σε εβδομαδιαία διαγράμματα..

Μια ματιά σε επιλεγμένες εταιρίες
August 25, 2017
Στο παιχνίδι μέσα είναι και οι ζημιές….
August 28, 2017

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

 

Ποια Fitch και πράσινα άλογα…Αυτός έπρεπε να είναι ο τίτλος του άρθρου..Τελικά η αγορά συνεχίζει να είναι υποτονική και δυσκολεύει την δουλεία μας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην ανεβάσω δεύτερο άρθρο μέσα στην εβδομάδα..Θα ανεβάσω 3 μέσα στην τρέχουσα…Τα υπόλοιπα θα περιλαμβάνουν το ΧΑ TREND ώστε να έχετε έναν καλό οδηγό για την ενδοσυνεδριακή τάση.

 

Σήμερα θα δούμε σήματα ή σημάδια αναστροφής που προέκυψαν σε εβδομαδιαία διαγράμματα…Αλλά προσοχή…δεν είναι τα hot χαρτιά…καθώς ακόμα δεν έχω κάτι βρει αξιόλογο..

 

ΕΛΛ

Έχω σήμα αναστροφής από την προηγούμενη εβδομάδα και είναι ακόμα ισχύ..

 

ΠΛΑΘ

Παρομοίως αλλά εδώ βλέπουμε και μια απειλητική αρνητική απόκλιση με τους δείκτες παρακάτω…

 

ΡΕΒΟΙΛ

Προέκυψε σήμα αναστροφής…

 

ΟΛΥΜΠ

Εδώ έχουμε αρνητικές αποκλίσεις καθώς και harmonics…δεν ξέρω πόσος κόσμος παίζει με αυτό το χαρτί..αλλά ας είναι προσεκτικοί..

 

 

Θα επιστρέψω, μάλλον, καπάκι την Τρίτη με το ΧΑ TREND και σε αναμονή κάποιου ημερήσιου σήματος (?)…

Καλό Trading!! THEHAWKTRADER

 

 

Antonis TheHawktrader
Antonis TheHawktrader
Με πολυετή επαγγελματικη εμπειρια στο Supply Chain Management αλλα με το trading να είναι το μεγάλο πάθος του. Χάρη στην εντονη παρουσία του στα social media, αφου το ψευδώνυμο ήταν πιο γνωστό απο το πραγματικό ονομα του, πέρασε επίσημα και στον χρηματιστηριακό χώρο. Πλέον είναι Account Manager σε ΑΕΠΕΥ, κυρίως για ξένες αγορές αλλά το ΧΑ παράμενει ακόμα το μεράκι του.