Συνέχεια ανόδου μετ’ εμποδίων…..

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Η ανοδική τεχνική διάσπαση έγινε την προηγούμενη εβδομάδα και για την ώρα δεν υπάρχει καμία ένδειξη οτι ήταν παγίδα (αν και αυτό ήταν το πιθανότερο σενάριο κατ’εμέ). Τι είδαμε λοιπόν την προηγούμενη εβδομάδα. Έντονη άνοδο με την αγορά να μην συνεχίζει το ίδιο ανοδικά προς το τέλος της αλλά με τους αγοραστές να απορροφούν τους πωλητές και να βλέπουμε ένα φυσιολογικό back test των επιπέδων διάσπασης. Μπροστά μας τώρα τι έχουμε; Στα παρακάτω διαγράμματα θα δείτε τι περιμένω και σε ποια επίπεδα εστιάζω την προσοχή μου.

Θεωρώ πως θα ξαναδούμε τα υψηλά της 1η Σεπτεμβρίου και θα ξαναγυρίσουμε προς τα επίπεδα της ανοδικής διάσπασης…δηλαδή το 570-575 ΓΔ και 1550 25άρη. Ο τραπεζικός κλάδος  θα δώσει το κλίμα από την αρχή της εβδομάδας. Θεωρώ πως πιο πιθανό είναι μία κίνηση προς τις 750 μονάδες και επιστροφή στις 700. Τεχνικά έχει ανοίξει ο δρόμος για το 850 στον τραπεζικό, το 610-630 στον ΓΔ και το 1630 στον 25άρη. Μπορεί την πολύ βραχυπρόθεσμη κίνηση να μην την πιάσουμε (δηλαδή πίσω στα υψηλά μας και πάλι κάτω) αλλά την μεσοπρόθεσμη κίνηση προς τους στόχους που έγραψα παραπάνω θα την δούμε. Προσοχή όμως γιατί το 10ετές δεν πολυπιστεύει την άνοδο και παραμένει πάνω από το 8, οπότε ας είμαστε λίγο επιφυλακτικοί. Είναι τόσο ρηχή η αγορά που ανά πάσα στιγμή μπορεί να αντιστραφεί το κλίμα.

FTASE

ο 25άρης τεχνικά έχει δώσει στόχο το 1625-1630 με αρκετές πιθανότητες να φτάσει και την κόκκινη καθοδική γραμμή αντίστασης στο 1650. Εκεί θα κριθεί η συνέχεια της ανοδικής κίνησης. Από την άλλη σημαντική στήριξη είναι το 1500-1520 το οποίο αν σπάσει σβήνουμε κάθε πιθανότητα ανοδικής κίνησης και μπαίνουμε φουλ σορτ.

GD

Και ο ΓΔ εγκλωβισμένος μέσα σε τριγωνικό σχηματισμό με 1ο στόχο το 610 και  μετά το άνω όριο του τριγωνικού σχηματισμού (630). Μεγάλη προσοχή στην στήριξη του 565. Διάσπασή της είναι πολύ αρνητική εξέλιξη με πιθανό στόχο το 470.

ftban2

Μια από τα ίδια και στον τραπεζικό. Προσοχή στο 630. Με τίποτα δεν πρέπει να διασπαστεί. Βραχυπρόθεσμα στον τραπεζικό βλέπω αυτό…..

ftban

Λίγη ταλαιπωρία δηλαδή πριν την συνέχιση της ανόδου προς τις 850 μονάδες. Οπότε μία κίνηση προς τις 700 μονάδες είναι καλοδεχούμενη ώστε να δημιουργηθεί ένα υψηλότερο τοπικό χαμηλό και να το χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον ως στοπ για τις λονγκ θέσεις.

Οι θέσεις μου παραμένουν ίδιες. Αν αλλάξει κάτι θα ενημερωθείτε άμεσα με κείμενο εδώ.

Leave a Reply