Τα δεδομένα στάσιμα ακόμα…

Oil’s inability to recapture 51$ is a bearish sign
May 17, 2017
Forex Thursday May the 18th, Dollar comeback
May 18, 2017

Τις προάλλες είδα ένα ωραίο διαγραμμάτακι του Αλέξανδρου, το οποίο είχε μια κυματική εκτίμηση το Γενικού (εάν δεν κάνω λάθος) το οποίο φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Ακόμα όμως δεν βλέπω κάποια σοβαρή διόρθωση. Δεν βλέπω ένα διακριτό 4 κύμα (δεν είμαι κυματιστής) αρα αναμονή. Θα ήθελα ένα πιο καθαρό setup για να υποστηρίξω μια αναστροφή..

 

Κάτι άκουσα πως ο Αλέξης είναι σε σκέψεις να βάλει γραβάτα…Εάν…εάν αυτό το νέο διαρρεύσει στην αγορά και μάλιστα πειστεί…(εμείς δεν θα το μάθουμε φυσικά) τότε ίσως δούμε ένα από τα μεγαλύτερα ράλλυ που έχει γνωρίσει η αγορά..Ακόμα και έτσι όπως είμαστε…υπεραγορασμένοι…

 

Συνεπώς..όταν η αγορά βρίσκεται σε τέτοια επίπεδα, έχεις πάντα κάποια διλήμματα (εάν δεν είσαι ήδη μέσα – ΚΑΚΩΣ – γιατί εμείς γράψαμε εγκαίρως)

 

Σήμερα έλαβα ένα σηματάκι…από μικρό χαρτί

 

ΚΟΡΡΕΣ

Την Δευτέρα έδωσα αρκετά διαγράμματα…δουλεύει η ΕΥΑΠΣ…Η ΓΕΚ δεν λέει να γυρίσει…Αυτά τα ολίγα…επιφυλάσσομαι για την Δευτέρα..Τώρα έχω περισσότερο χρόνο που σημαίνει ίσως κάνω κάποια intraday ανάλυση..Καλό trading παίδες!!! THEHAWKTRADER

Antonis TheHawktrader
Antonis TheHawktrader
Με πολυετή επαγγελματικη εμπειρια στο Supply Chain Management αλλα με το trading να είναι το μεγάλο πάθος του. Χάρη στην εντονη παρουσία του στα social media, αφου το ψευδώνυμο ήταν πιο γνωστό απο το πραγματικό ονομα του, πέρασε επίσημα και στον χρηματιστηριακό χώρο. Πλέον είναι Account Manager σε ΑΕΠΕΥ, κυρίως για ξένες αγορές αλλά το ΧΑ παράμενει ακόμα το μεράκι του.