Τα διαγράμματα ειναι σαν 1000 λέξεις…

Ξεκλειδώνοντας τον FTSE 25 …
January 13, 2017
Με προσοχή τα επόμενα βήματα
January 16, 2017

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

Θεωρώ οτι με παρακολουθείτε. Πράγματι δεν γράφω πολλά αλλά τα διαγράμματα είναι 1000 λέξεις. Υστερα μάλιστα απο τις διευκρινήσεις μου, δεν πιστευω πως υπάρχουν πολλές απορίες.

FTSE

Μεσοβδόμαδα, ανέβασα post αφου είχα λάβει σήμα αναστροφής. Να υπνεθυμίσω για ακόμα μια φορά, δεν λεω πως τα σήματα είναι 100% επαληθευσιμα, αλλά είναι πολύ καλα..Θέλω να πιστευω πως έχετε ξεκινήσει να το διαπιστώνετε σιγα σιγά..Η λευκη ζώνη είναι μεγάλη σημασίας και πιστευω πως οι τιμές θα βρουν καλή στήριξη.

FTASE

ΑΛΦΑ

Οχι..Δεν το είχα ανεβάσει αυτό καθως προέκυψε αργότερα αλλά βλεπουμε τον συγχρονισμο harmonics και σήματος αναστροφής. Θα με ενδιεφερε η κόκκινη ζώνη.Ειναι δυνατή και οι τιμές πιθανον να βρουν γερή στήριξη..

 ALPHA

ΜΠΕΛΑ

Παρομοίως, θα με ενδιεφερε η κόκκινη ζώνη. Κατα προτίμηση έαν ενδοσυνεδριακά καλή αντίδραση και να κρατήσει προς το μεσημεράκι, διαφορετικά ένα καλό ημερήσιο κλείσιμο στο τέλος..

Bela

ΕΥΡΩΒ

Να υπνεθυμίσω το σήμα στην ΕΥΡΩΒΑΝΚ…

 EUROB

ΟΠΑΠ

Να υπενθυμισω το σήμα στον ΟΠΑΠ.Μαλιστα έχω σημειώσει και ποια ζώνη θα με ενδιεφερε ώστε να βγω αγοραστής. Η τακτική παραμένει η ίδια οπως προηγουμένως..

Opap

ΤΙΤΚ

Επειδη δεν έχω προβλημα να παρουσιάζω και ασχημα σήματα, βλεπουμε εδώ τον ΤΙΤΚ. Το σήμα δεν έπαιξε. Η μετοχή τράβηξε ψηλότερα. Βέβαια έτυχε να γυρίσει αρκετά χαμηλότερα απο το επίπεδο του σήματος σε σύντομο χρονικό διαστημα..Το καλο με τα σήματα αναστροφής (ΒΕΛΑΚΙΑ),είναι πως έχει πολύ καλό κ σφιχτο στοπ αφου βγαίνεις κοντρα (ή κατοχυρώνεις) πάνω στην δύναμη της τάσης.

 titk

Αυτά τα όλιγα. Κάποια setups..κάποια reviews…Έχω και άλλα να παρουσιάσω αλλά ας είμαστε to the point..Επανέρχομαι μέσα στην εβδομάδα..

Καλό trading!!!!

THEHAWKTRADER

Antonis TheHawktrader
Antonis TheHawktrader
Με πολυετή επαγγελματικη εμπειρια στο Supply Chain Management αλλα με το trading να είναι το μεγάλο πάθος του. Χάρη στην εντονη παρουσία του στα social media, αφου το ψευδώνυμο ήταν πιο γνωστό απο το πραγματικό ονομα του, πέρασε επίσημα και στον χρηματιστηριακό χώρο. Πλέον είναι Account Manager σε ΑΕΠΕΥ, κυρίως για ξένες αγορές αλλά το ΧΑ παράμενει ακόμα το μεράκι του.