Τα πασχαλινά αυγά έκρυβαν δωράκι ταύρο

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”2″ ihc_mb_template=”1″ ]

Καλημέρα σε όλους και όλες, χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη…..

Συνεχίζω να είμαι αισιόδοξος για την αγορά για το επόμενο 3μηνο. Πλέον οι γραμμές αντίστασης και τα πτωτικά κανάλια σπάνε. Η δομή της πτώσης δεν μοιάζει με προωθητική και το οτι αντιδράσαμε σε πολλά χαρτιά και δείκτες από το 61,8% επίπεδο  Φιμπονάτσι, σημαίνει οτι η επόμενη ανοδική κίνηση μπορεί να δώσει και νέα υψηλά προς τις 950 μονάδες. Ο FTASE μια χαρά αντέδρασε από την ζώνη των 2000 μονάδων που είχαμε δώσει.

Ο RSI έσπασε για πάνω, το ίδιο και οι άλλοι δείκτες. Σας είχα προειδοποιήσει. Τώρα αυτό που χρειάζεται είναι να βλέπουμε τον δείκτη να κάνει υψηλότερα υψηλά και υψηλότερα χαμηλά. Αγοράζω ενισχύω μόνο σε γυρίσματα της αγοράς ή με διάσπαση πολύ σημαντικών επιπέδων. Πχ 11,60€ ΟΤΕ, 8,53€ ΕΛΠΕ, 10,26€ ΟΠΑΠ.

ΕΤΕ

Διάσπαση καναλιού και αντιστροφή της τάσης από το 61,8% Φιμπονάτσι επίπεδο. Παραμένω φουλ λονγκ εδώ με διπλή θέση.

ΕΛΠΕ

Και εδώ παραμένουμε λονγκ και με το αυτοματοποιημένο σύστημα πλέον σε bullish mode.

ΟΠΑΠ

Έχει δρόμο ακόμη για να γυρίσε σε ανοδικό το αυτοματοποιημένο σύστημα.

ΟΤΕ

Το αυτοματοποιημένο σύστημα είναι ουδέτερο και με κλείσιμο πάνω από το κόκκινο επίπεδο γυρνάει σε ανοδικό. Παραμένω λονγκ.

CENER

Στο 1,30 την περιμέναμε να πατώσει, μέχρι το 1,10€ έφτασε…γλυτώσαμε αρκετά άυπνα βράδια…..το πλάνο μου όπως το είχα δείξει πριν λίγες μέρες. Μπορεί και να μην κάνει γύρισμα προς τα κάτω και να συνεχίσει μόνο άνοδο…προτιμώ να περιμένω.

Ετοιμαστείτε για καυτή άνοιξη…..

 

καλή συνέχεια σε όλους

[/ihc-hide-content]

Leave a Reply