Θα αλλάξει το κλίμα η ΕΥΡΩΒ;

Natural Gas week ahead.
November 26, 2018
Natural Gas week ahead.
December 1, 2018

Θετικό αντίκτυπο πιστεύουν πολλοί οτι θα έχει στην αγορά η απορρόφηση της Grivallia από την ΕΥΡΩΒ. Διαγραμματικά και κυματικά περιμέναμε τα νέα χαμηλά που ήρθαν και πλέον με την ολοκλήρωση του κυματισμού….σε συνδυασμό με ένα σημαντικό εταιρικό νέο… μπορούμε να είμαστε πιο αισιόδοξοι;

Η άνοδος δικαιολογείται πλέον στην ΕΥΡΩΒ…αλλά ας κρατήσουμε μία πισινή….μήπως τελείωσε το 1ο κύμα του 5ου? Σύντομα θα ξέρουμε…..ζητούμενο για τους λονγκ να ξεπεραστεί το κύμα 4 προς τα πάνω. Μετά θα έχουμε πολλά να πούμε.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ

Ακόμη σε πτωτική τάση από το αυτοματοποιημένο σύστημα. Μέσα σε πτωτικό κανάλι και κάτω από το Ichimoku cloud. Δεν έχουμε αλλαγές εδώ…..

ΑΛΦΑ

Συνεχίζει σε πτωτικό κανάλι….κάτω από το Ichimoku cloud….αν το τρυπήσει τότε έχουμε ελπίδες για σοβαρή άνοδο…..

ΔΕΗ

Καμία αλλαγή και εδώ….η πτωτική τάση παραμένει και οι ταύροι δεν δείχνουν τα δόντια τους……ακόμη….

ΤΙΤΚ

Το αυτοματοποιημένο σύστημα μας χτυπάει καμπανάκι για το λονγκ εδώ…..Οι ταύροι δεν θέλουν να χαθούν τα 19€.

OTE

Μεγάλη προσοχή αν χάσει το 9,70€….από την άλλη, οι ταύροι πρέπει να σπάσουν το 10,60-10,70€ αν θέλουν αντιστροφή της τάσης.

ΕΥΔΑΠ

Όλα τα λεφτά η σφήνα και το Ichimoku cloud. Αν τα σπάσει προς τα πάνω θα δώσει λεφτά.

 

Καλή εβδομάδα σε όλους…..

Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.