Το πραγματικό trading είναι εδώ

Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και ένα χρόνο περίπου στα συνδρομητικά άρθρα αλλά και σε bonus άρθρα αναφέρω σχεδόν σε πραγματικό χρόνο τις πράξεις μου. Επειδή το πινακάκι γέμισε την οθόνη και επειδή σχεδόν κλείσαμε χρόνο, είπα να μηδενίσω την απόδοση και να ξαναξεκινήσω από το μηδέν.

Στον παραπάνω πίνακα καταγράφω τα αποτελέσματα των ιδεών μου. Καλές οι αναλύσεις και τα σενάρια, αλλά η διαφορά του Trading2day @ XA είναι οτι εδώ δεν φοβόμαστε να δείξουμε και τις λάθος επιλογές μας….δεν φοβόμαστε να πούμε οτι να εδώ πχ αγοράζω ΟΤΕ…ΔΕΗ…ΕΥΔΑΠ….εδώ πουλάω και παίρνω τα κέρδη ή την ζημιά…..το πραγματικό trading είναι εδώ…..αναλύσεις λεπτομερείς για να προετοιμαστείτε θα βρείτε…ιδέες για trading θα πάρετε…αλλά εδώ θα βρείτε και κάτι που όλοι φοβούνται να δείξουν. Τις συναλλαγές τους. Όπως λένε και οι Αμερικάνοι, εμείς βάζουμε τα λεφτά μας εκεί που είναι το στόμα μας…..και δεν πουλάμε αερολογίες…. Η Φθινοπωρινή προσφορά συνεχίζει να ισχύει….Σήμερα ξεκλείδωσα και αυτό το πρόσφατο άρθρο για να πάρετε μία εικόνα….

 

Στο greekstocks@trading2day.com μπορείτε να μου στείλετε τις απορίες σας και αν ενδιαφέρεστε  να έχετε πρόσβαση στα κλειδωμένα άρθρα, να μάθετε το πως….

 

καλό Φθινόπωρο

Leave a Reply