Τον φάγαμε τον γάιδαρο ή όχι ακόμη;

 

Καλημέρα σε όλους. Με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την καθημερινότητά μου (νέα δουλειά, νέο ωράριο, άλλος φόρτος εργασίας, άλλες απαιτήσεις) ήρθε και έδεσε το γλυκό με την αποχώρηση του Αναστάση και με την υγεία του Αποστόλη, έπεσε σε μένα το βάρος να γράφω όλα τα άρθρα. Επειδή προτεραιότητα έχει το νέο μου πρότζεκτ, θα παρακαλούσα να μου στείλετε e-mail με τα IBAN σας για να σας επιστρέψω μέρος της συνδρομής που έχετε πληρώσει γιατί πήρα την απόφαση να την σταματήσω μία ώρα νωρίτερα. Μακάρι να υπήρχε χρόνος να ασχολούμαι και με το ΧΑ αλλά πρέπει να μην μου τρώει χρόνο από ξεκούραση και κυρίως από την οικογένεια. Με συγχωρείτε για την απόφασή μου αυτή….αλλά επειδή το αποτέλεσμα δεν θα είναι καλό αν συνεχίσω έτσι…προτιμώ να επιστρέψω χρήματα.

Όσον αφορά την αγορά μας…….νοιώθω οτι χρωστάει ένα νέο χαμηλό προς τις 603 μονάδες αλλά επίσης νοιώθω οτι έχουμε φάει τον γάιδαρο.

Το αυτοματοποιημένο σύστημα παίζει με τα όρια. Προσοχή στην σφήνα στο εβδομαδιαίο RSI…αν και όταν σπάσει προς τα πάνω τότε θα κάνουμε και εμείς το κύμα 4 στον ΓΔ προς το 700.

 

Καλή Τετάρτη σας εύχομαι….

 

 

 

Leave a Reply