Του κύκλου τα γυρίσματα

Περιμένοντας το καΐκι για την απέναντι.. ακτή
June 21, 2018
Τραπεζικές σκέψεις…
June 22, 2018

 

Μετά από μια εντυπωσιακή άνοδος για την ASCO και ένα πολύχρονο rounding bottom, περιμένουμε οπισθοχώρηση, με την καθοδική διάσπαση του καναλιού και το καθοδικό γύρισμα των τεχνικών δεικτών.

Εντυπωσιακή και η άνοδος του Κέκροπα. Η αντίσταση στα 1,60-1,65€ είχαμε αναφέρει ότι θα προκαλέσει δυσκολίες. Μη διάσπαση της, θα την υποχρεώσει σε πλάγια κίνηση μεταξύ των 0,95-1,60€.

Εξαιρετική και η Quest, την οποία είχαμε προτείνει με την διάσπαση των 6,00€. Υπερέβη τον αρχικό μας στόχο στα 10,48€ και πλέον εμφανίζει αρνητικές αποκλίσεις.

Και μια μικρή εικόνα για τον ΟΤΕ … αποφασιστική διάσπαση του 10,50€ θα ανοίξει τον δρόμο προς τα πάνω, όπως ανέφερε χθες και ο Αλέξανδρος , εδώ

Καλό trading σε όλους και καλό ΠΣΚ.

Anastasios Geronikolaou
Anastasios Geronikolaou
Αναστάσιος Γερονικολάου Απόφοιτος του La Jolla University και Universität Lüneburg, με σπουδές στο Marketing και Επιχειρησιακή Οικονομία αντίστοιχα. Η διπλωματική εργασία ήταν σχετική με τα (Παράγωγα Πιστώσεως) Credit Derivatives. Ασχολείται ως ιδιώτης επενδυτής, στην ελληνική αγορά μετοχών από το 1997. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με το Forex. Πάθος του η Διαγραμματική Ανάλυση των αγορών. @ chartsandpatterns@yahoo.com