Τραμπάλα το ΧΑ

Καλησπέρα σε όλους και καλή Παρασκευή! από το +2% στο +0,48% με τον τραπεζικό στο -1,59%….η τάση παραμένει πτωτική στο ΧΑ με τις τράπεζες να χαλάνε το κλίμα σήμερα. Η ζώνη τιμών γύρω από το 715 είναι το 38% Φιμπονάτσι επίπεδο όλης της ανόδου.

Εδώ βρίσκεται στήριξη. Η δομή της πτώσης δεν μου μοιάζει με προωθητική που σημαίνει για μένα οτι δεν έχουμε ξεκινήσει νέο πτωτικό κύκλο και αργά ή γρήγορα η ανοδική τάση θα επανέλθει. Μέχρι τότε υπομονή. Σημείο κλειδί το 750-760. Ενώ μία ανοδική διάσπαση του 731 θα μας δώσει ένα πρώτο χαρμόσυνο ανοδικό σήμα.

 

Οι αρκούδες μέχρι τότε έχουν το πάνω χέρι.

Σε χρηματιστηριακά άρθρα διαβάζουμε τα fund να αυξάνουν τις σορτ θέσεις τους σε ΔΕΗ και ΠΕΙΡ….σε ολόκληρη πτώση χρόνων τώρα το θυμήθηκαν? ποντάρουν μάλλον στον μηδενισμό τους……δικαίωμά τους…..

 

ΑΛΦΑ

Θέλει πολύ δουλειά και χρήμα για να αλλάξει η τάση της……πάνω από το 1,81€.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Αντίστοιχα και ο ΕΛΛΑΚΤΩΡ….το 1,82€ δείχνει οτι είναι πολύ μακριά…..

Τι θέλουμε? Έντονη πτώση μίας μέρας με υπερδιπλάσιο τζίρο από τις προηγούμενες. Μόνο έτσι υπάρχει περίπτωση να δούμε τον πάτο…αν πέφτουμε σιγά σιγά και με λίγο τζίρο….η πτώση θα συνεχίζεται. Και η τραμπάλα θα συνεχίζει να μας ανεβοκατεβάζει και να μας ζαλίζει….. Υπομονή λοιπόν…..Από εβδομάδα θα ξαναρχίσω να στέλνω τα αυτοματοποιημένα σήματα στην δωρεάν λίστα για το ΧΑ. Όποιος θέλει να λαμβάνει το μέιλ ας πατήσει εδώ…..

 

Leave a Reply