Τράπεζες στην αναμονή (Πιθανά bullish flag patterns)

Gold daily analysis
July 25, 2016
Gold could bounce to $1,340-50 but….
July 26, 2016

Με τα ευρωπαικά stress tests αυτή την εβδομάδα, οι τράπεζες θα είναι στο προσκήνιο. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το pattern bullish flag που είναι ορατό σχεδόν σε όλες τις τράπεζες. Μήπως τα stress tests θα φτιάξουν το κλίμα και δούμε έντονη άνοδο προς τον στόχο των bullish flag;

ΕΤΕ

ETE

Το 0,21€ παραμένει το σημείο κλειδί…τόσο ρηχή που είναι η αγορά μπορεί όταν έρθει η ώρα να το σπάσουμε με χάσμα ανοδικό. Στόχος το 0,24€. Μέχρι τότε όμως παραμένει κάτω από την αντίσταση. Στήριξη το 0,19€.

ΑΛΦΑ

ALPHA

Bullish flag pattern και εδώ με στόχο το 2,27€. Στήριξη το 1,71€.

ΠΕΙΡ

PEIR

Το 0,20€ είναι ο στόχος αν έχουμε ανοδική διάσπαση του 0.1690€ bullish flag pattern. Στήριξη το 0,1560€.

ΕΥΡΩΒ

EUROB

Στήριξη το 0,56€ και αντίσταση το 0,61€. Η μόνη τράπεζα που δεν έχει ξεκάθαρο bullish flag pattern. Στόχος το 0,80-0,85€ αν σπάσουμε προς τα πάνω.

FTBAN

ftban

Τραπεζικός…και αυτός με το ίδιο pattern σε στάση αναμονής.

Λόγω της συγκεκριμένης διαγραμματικής δομής οι ταύροι έχουν λίγο περισσότερες ελπίδες κατ’εμέ. Υπομονή….και ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε να διαβάσετε το άρθρο μου.

Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.