Τρεχάτε ποδαράκια μου

Αυτοματοποιημένα σήματα
February 5, 2018
Αλλαγές στο Χαρτοφυλάκιο
February 6, 2018

 

Καλημέρα σας. Οι ανησυχίες μου για το πολύ αισιόδοξο κλίμα που υπήρχε στην αγορά επιβεβαιώθηκαν. Με την αγορά σήμερα να ανοίγει -3,5% και το $GREK χθες να τρώει -7% με διπλασιασμό τζίρου, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι υπομονή. Τον Γενικό δείκτη τον περιμένω μεταξύ 820-800 μονάδων και βλέπουμε. Χθες χτύπησε και το στοπ στον ΕΛΛΑΚΤΩΡ και βγήκα στο 1,806€.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Στήριξη πλέον το 1,59-1,60€ όπου θα δοκίμαζα το λονγκ με μισή θέση.

ΕΛΠΕ

Για τα ΕΛΠΕ είχα πει οτι περιμένω γύρισμα προς τα 8€ για να αγοράσω και έτσι θα δοκιμάσω και εδώ μισή θέση λονγκ αλλά όχι πρωί πρωί……μέσα στην μέρα και ειδικά αν πάει προς 7,70-7,80€.

 

ΠΕΙΡ

Το 3,47€ το έχει στήριξη. Θα το κρατήσει?Αν ναι…τότε μπορεί να κλείσω έστω τα μισά γιατί για κάποιον λόγο έδειξε φοβερή δύναμη τις τελευταίες μέρες….παρόλο που όλα τα βαριά χαρτιά έπεφταν…

OTE

Αγοράζω μισή θέση προς τα 11,10-10,90€.

Αυτά για την ώρα…ας δούμε η αγορά τι έχει να δείξει στην αρχή και βλέπουμε στην συνέχεια….καλή συνέχεια σε όλους.

 

 

 

Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.