Τρεχάτε ποδαράκια μου….

The Dollar index remains under pressure….
August 2, 2016
DreamTeam.gr
August 2, 2016

Με το έντονο πτωτικό ξεκίνημα σήμερα σε συνέχεια του χθεσινού ψεύτικου ανοδικού σήματος, αυξάνονται οι πιθανότητες η αγορά να έχει ξεκινήσει το επόμενο πτωτικό κομμάτι της. Μόνο ανοδική διάσπαση των υψηλών της Παρασκευής-Δευτέρας θα έχουμε αντιστροφή της τάσης. Μερικά διαγράμματα που συνεχίζουν με κρατούν συγκρατημένα απαισιόδοξο για την πορεία της αγοράς.

titk MIG ppc mytil2 OPAP ote GD

Οι τράπεζες συνεχίζουν να δείχνουν οτι είναι ο αδύναμος κρίκος της αγοράς έχοντας σπάσει οι μισές τα χαμηλά της προηγούμενης εβδομάδας. Αν δεν τρέξουν δεν πρόκειται η αγορά να κάνει κάτι καλό…..το 10ετές παραμένει το φίλτρο των σημάτων της αγοράς. Όλη την προηγούμενη περίοδο επεσήμανα πως το 10ετές δεν επιβεβαιώνει την άνοδο και έτσι οι λονγκ έπρεπε να είναι επιφυλακτικοί.

Καλή τύχη και μην ξεχνάτε…κάνουμε trading για να ζούμε…δεν ζούμε για το trading…

Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.