Τσακίζοντας κεφάλια και ώμους

Forex Monday
September 4, 2017
Κινητικότητα στην αγορά…υπόσχεται συγκινήσεις ο Σεπτέμβριος
September 5, 2017

Καλημέρα και καλή σας εβδομάδα….

μπορεί να μην ήμουν προετοιμασμένος για την άνοδο της ΒΙΟΧΑΛΚΟ και το κλείσιμο της θέσης με ζημιά…αλλά την ΕΥΡΩΒ την πιάσαμε τέλεια…..Για αρχή το σορτ εδώ (ξεκλειδώθηκε το συνδρομητικό άρθρο)….και δωρεάν μέσω twitter εδώ….

 

αλλά και για τον τραπεζικό και τον Γενικό είχα προϊδεάσει…τι έχουμε τώρα; Με τον τραπεζικό να είναι ο αδύναμος κρίκος και να δίνει έναυσμα για γενικότερη διόρθωση της αγοράς…αλλά με τις πιέσεις μόνο στις τράπεζες να είναι εκτεταμένες…η υπόλοιπη αγορά διορθώνει πιο ήπια αλλά δίνοντας επιτέλους δυνατότητα να ακουμπήσουμε μετοχές που επιτέλους σπάνε την πλάγια συσσώρευση εβδομάδων….

Κυματικά (ΓΕΝΙΚΟΣ) αν είμαστε σε μεγαλύτερη διόρθωση 4ου κύματος, είμαστε στο 3ο κύμα του C και ειδικότερα στο 3ο του 3ου…..Περισσότερα για την αγορά στο αυριανό συνδρομητικό άρθρο….

Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.