Βγήκαμε για κυνήγι σε intraday…

Σταδιακή προσαρμογή θέσεων (scaling), αλλά σωστή
February 19, 2017
Forex Monday
February 20, 2017

Καλημέρα και καλή εβδομάδα παίχτες..

Πάμε να παίξουμε μπάλα πιο παιχνιδιαρικα..Θα επαναφέρω τα intraday setups με τις ζώνες που ορίζουν την κίνηση τιμών. Με άλλα λόγια θα έχουμε μεγάλη ποικιλία ώστε όλοι να είναι ευχαριστημένοι..οι γρήγοροι αλλά και οι αργοί..
Επίσης ενημερώστε τον Αλέξανδρο, εάν θέλετε να επαναφέρω το ΧΑ TREND..έχουμε άφθονα εργαλεία…

ΓΔ 120λ

Τι θα έπαιζα..απλά κ όμορφα.Το κερί της Παρασκευής έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Μου αρέσει το retest που έκανε κ έκλεισε στα υψηλά.Μην ξεχάσω τον αυξημένο όγκο..

gd

ΕΤΕ 60λ

Ταλαιπωρείται κάτω απο την ζώνη..Αλλά εάν την σπάσει κ δοκιμάσει ενδοσυνεδριακά…θα είναι μουρλια..

 ETE

ΔΕΗ 120Λ

Φαίνεται πως το ημερήσιο κερί της Παρασκευής θα δώσει ώθηση στο χαρτί. Αλλά εγώ τι θα μου άρεσε να παίξω..Αυτή η ζώνη θα έχει ενδιαφέρον..Πόσο μάλλον οταν την διασπάσει κ δοκιμάσει..

PPC

ΕΧΑΕ ΗΜ

Είχα σήμα αναστροφής..αλλά να πω την αλήθεια δεν με πείθει τόσο πολύ.Ας το έχουμε στα υπόψη μας.

 EXAE

ΟΤΕ ΗΜ

Συσσωρευει ακόμα…(σαν τον ΟΠΑΠ) αλλά συνέχεια δίνει σχηματισμους αναστροφής..

OTE

Εννοείται πως μπορώ να δώσω πολλά παραπάνω intraday setups αλλά δεν θέλω να το μπουκώσω…(δώστε feedback στον Αλέξανδρο πάλι). Η συσσώρευση σε κάποια χαρτία είναι εκπληκτική όπως ΜΥΤΙΛ, ΓΕΚ κλπ..Αλλάζει η φρουρά? Δεν έχω ιδέα…Πάντως το στοπ είναι απαραίτητο στοιχείο της στρατηγικής μας…

Αυτά!!!
THEHAWKTRADER!!!

Antonis TheHawktrader
Antonis TheHawktrader
Με πολυετή επαγγελματικη εμπειρια στο Supply Chain Management αλλα με το trading να είναι το μεγάλο πάθος του. Χάρη στην εντονη παρουσία του στα social media, αφου το ψευδώνυμο ήταν πιο γνωστό απο το πραγματικό ονομα του, πέρασε επίσημα και στον χρηματιστηριακό χώρο. Πλέον είναι Account Manager σε ΑΕΠΕΥ, κυρίως για ξένες αγορές αλλά το ΧΑ παράμενει ακόμα το μεράκι του.