Βιοχάλκο-ΟΠΑΠ και Rollover

Καλημέρα σε όλους, από σήμερα ξεκινάμε να βρούμε αντισυμβαλλόμενους για rollover στο επόμενο τρίμηνο των θέσεών μας και επιπλέον περιμένουμε εξελίξεις σε Βιοχάλκο ενώ προσθέτουμε νέες εντολές στην στρατηγική μας για ΟΠΑΠ. Ο ΟΤΕ όπως έγραψα στο προηγούμενο ποστ έχει άνετα τα 9€ ίσως και παραπάνω όπως μας έχει προετοιμάσει εδώ και καιρό το fractal που είχα δείξει. Υπομονή λοιπόν στον ΟΤΕ.

ΟΠΑΠ

opap

Νέο υψηλό και αποκλίσεις. Δεν τον κυνηγάω. Σημαντική βραχυπρόθεσμη στήριξη το 7,40 η οποία αν σπάσει θα ενισχύσω την σορτ θέση μου. Ψεύτικη μου φαίνεται η ανοδική διάσπαση του 7,50€.

ΒΙΟΧΑΛΚΟ

vioh

Με στοπ το 1,33€ δείχνει να σπάει τον τριγωνικό σχηματισμό προς τα κάτω και να δίνει σήμα σορτ. Με τόσο ρηχή την αγορά των συμβολαίων στον Δεκέμβριο περιμένουμε να έχουμε επιβεβαίωση από ημερήσιο κλείσιμο και μέσω market makers μπορεί να βρούμε τα κομμάτια που θέλουμε στην αγορά παραγώγων.

Ο ΜΥΤΙΛ όσο κρατάει το 3,70-3,75€ δίνει ελπίδες στους λονγκ….δεν θα ήθελα ανοδική διάσπαση του 3,92€.  Από την μία κάτι μέσα μου μου λέει κλείστα εδώ και αν σπάσει το 3,75-3,70€ ξανασορτάρω και από την άλλη φοβάμαι πως μόλις κλείσω θα ξεκινήσει το κάτω του. Μάλλον θα επιλέξω την πιο ασφαλή οδό του να τα κλείσω τα σορτ με μικρό κέρδος εδώ και να περιμένω μήπως σορτάρω το επόμενο τρίμηνο αν σπάσει τις στηρίξεις του.

Η ΑΛΦΑ μπήκε σε κέρδη και παραμένουμε σορτ με στοπ το 1,90€.

Καλό μεσημέρι!!

Leave a Reply