Βραχυπρόθεσμη Κυματική ανάλυση Τραπεζικού

Καλησπέρα σε όλους…..τι εβδομάδα ήταν και αυτή εεεε? πρώτα στα τάρταρα και μετά στον θεό….όποιος ήταν προετοιμασμένος τα πήγε καλά…όποιος δεν είχε πλάνο πνίγηκε στα κύματα της πτώσης.

Την Δευτέρα οι συνδρομητές ενημερώθηκαν οτι αγόρασα ΑΛΦΑ και ΕΥΡΩΒ ενώ χθες τα κλείσαμε στο 1,81€ και στο 0,776€ αντίστοιχα (ενημερώθηκαν εδώ)

Κυματικά οι δείκτες (ΓΔ-ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ) έχουν κάποια θέματα….η άνοδος δεν δείχνει προωθητική από τα χαμηλά τους και δεν πρέπει να το αγνοήσουμε αυτό.

Γενικός Δείκτης

38% Fibonacci retracement στο 770. Καλό θα ήταν να το ξεπεράσουμε….αν έκανε κίνηση και πάνω από το 776,34 τότε οι πιθανότητες να μην δούμε νέα χαμηλά θα αυξάνονταν δραματικά.

Παρόλα αυτά παραμένουμε μέσα σε πτωτικό κανάλι και απόρριψη του δείκτη εδώ, θα ήταν ένα πάρα πολύ κακό σημάδι.

Τραπεζικός

Όπως βλέπετε στα παρακάτω διαγράμματα η άνοδος στον τραπεζικό από τα χαμηλά του, ναι μεν παρουσιάζει υψηλότερα χαμηλά και υψηλότερα υψηλά, η εσωτερική δομή ειδικά του 1ου ανοδικού κύματος δεν είναι προωθητική. Αυτό χτυπάει το καμπανάκι της προσοχής. Αυτό δεν είναι καλό σημάδι γιατί μπορεί να μετρηθεί η άνοδος από τα χαμηλά της εβδομάδας όπως παρακάτω…..

Μπορεί να έχουμε λίγο παραπάνω να δούμε αλλά αν η μέτρηση αυτή είναι σωστή, τότε κάναμε άλλο ένα 4αράκι. Την επόμενη εβδομάδα στο συνδρομητικό θα συζητήσουμε τι πρέπει να δούμε για να ενισχυθεί το αρνητικό σενάριο και τι πρέπει να δούμε υπέρ του αισιόδοξου σεναρίου (δεν θα δούμε νέο χαμηλό και ξεκινάμε νέο ανοδικό κύκλο).

 

 

Ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέσατε να διαβάσετε το νέο μου άρθρο….για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας μην διστάσετε να στείλετε μήνυμα με τις ερωτήσεις σας στο admin@trading2day.com

 

 

Με εκτίμηση

Υφαντής Αλέξανδρος

Leave a Reply