Βραχυπρόθεσμη τεχνική ανάλυση για την ΕΥΔΑΠ

 

Καλημέρα σε όλους. Στα υψηλά τριών εβδομάδων έκλεισε την Παρασκευή η ΕΥΔΑΠ αντίθετα από το γενικό απαισιόδοξο κλίμα ρευστοποιήσεων λόγω Ιταλικών ομολόγων. Ο κίνδυνος για τους λονγκ ακόμη βέβαια δεν έχει φύγει. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Αν το κακό κλίμα στις αγορές συνεχιστεί, περιμένω να πιεστεί και η μετοχή της ΕΥΔΑΠ και γιατί όχι να δώσει και νέο χαμηλό προς τα 5€.

Η τιμή της μετοχής βρίσκεται κάτω από το Ichimoku cloud σε ημερήσια βάση. Όσο βρισκόμαστε από κάτω, η μακροπρόθεσμη τάση παραμένει πτωτική. Κάτω από το 5,20€ που ανοίξαμε τις λονγκ θέσεις υπήρχε μακροπρόθεσμη στήριξη. Η ανοδική τροχιά που ακολούθησε για την ώρα επιβεβαιώνει το πλάνο μας. Δεν θέλουμε να δούμε νέα απόρριψη στην ζώνη 5,45-5,55€. Θέλουμε ένα εβδομαδιαίο κλείσιμο από πάνω. Η δομή της πτώσης από τα 7€ είναι διορθωτική. Ελπίζουμε να είδαμε τα χαμηλά του πτωτικού κύκλου.  Το 5,20€ δεν θα ήταν καλό πλέον να χαθεί.

 

Όπως έχω πει και  σε άλλες κυματικές αναλύσεις για τον ΓΔ, θεωρώ πως βρισκόμαστε σε κύμα 2.  Έτσι και εδώ, θεωρώ πως αν δεν έχουμε ήδη τελειώσει διορθωτικό πτωτικό κύμα, τότε είμαστε στα τελευταία του και μπορεί να χρειαστεί να δούμε άλλο ένα νέο χαμηλό όπως και στον ΓΔ.

 

Αν χάσει ο ΓΔ τα χαμηλά της προηγούμενης εβδομάδας, τότε πιθανότατα θα δούμε το 668-660.

 

 

Καλή συνέχεια σε όλους

 

Leave a Reply