Ξεκλείδωμα άρθρων και μερικά διαγράμματα…..

Καλημέρα σε όλους. Οι υπηρεσίες που παρείχα μέσα από το trading2day.com έπαυσαν να είναι σε λειτουργία. Έτσι τουλάχιστον τα τελευταία συνδρομητικά άρθρα ξεκλειδώθηκαν για όλους, και πλέον αναρτήσεις για το ΧΑ και τις μετοχές του θα βλέπετε αραιά και που από εδώ προσβάσιμες σε όλους χωρίς κόστος. Απλά θα είναι λίγο σπάνιες γιατί ο χρόνος μου πλέον είναι ελάχιστος για το ΧΑ.

Το αυτοματοποιημένο σύστημα στον ΓΔ παραμένει σορτ. Για 1-2 μέρες προσπάθησε να το γυρίσει σε λονγκ αλλά όπως σας είχα πει, για να αλλάξω κατάσταση (από σορτ σε ουδέτερο) ήθελα ένα κλείσιμο πάνω από το 645…το οποίο δεν ήρθε ποτέ.

Αυτή την μετοχή τι θα την κάνατε?

Είμαι κατά 99% σίγουρος οτι σε νέο υψηλό οι περισσότεροι θα αγόραζαν….αυτό θα σου έλεγε και ο κλασσικός λονγκάκιας κολλημένος με την σποτ……αλλά άμα του δείξεις αυτό…..

…θα σου πει ….ααα δεν σορτάρω…δεν ποντάρω στην καταστροφή της χώρας…αυτά είναι διαόλου πράγματα….απαπα…φτου μακριά…..

Ναι μην γελάτε….υπάρχουν αυτοί οι επαγγελματίες….που ακόμη διαβάζουν εφημερίδες (τα χθεσινά νέα δηλαδή) για να πάρουν απόφαση αν θα αγοράσουν ή θα πουλήσουν.

Όπως και να χει, ο ΟΤΕ δεν μπορεί να καβαλήσει την γραμμή λαιμού……διάσπαση του 9,54€ τώρα θα είναι ταφόπλακα στους λονγκ.

ΕΛΠΕ

Όλα τα λεφτά η στήριξη στο 6,60-6,70€. Αν σπάσει χαθήκαμε…..

ALPHA BANK

 

Πτωτικό κανάλι και απόρριψη στο Ichimoku cloud….κακός συνδυασμός.

 

Καλή τύχη σε όλους εύχομαι και υγεία πάνω από όλα.

Leave a Reply