Ξεκλείδωμα συνδρομητικών άρθρων

Triangles everywhere
May 25, 2017
Forex Monday the 29th of May
May 29, 2017

16 Μαίου, οι συνδρομητές προστατεύθηκαν ή εστω ενημερώθηκαν για την άποψή μου με αυτό το άρθρο. Από τότε είχα δώσει τις τιμές στόχους των τραπεζών για το κύμα 4.

 

Ελπίζω να προστάτευσα από την αγοραστική μανία που επικρατούσε τότε….ως traders δεν κερδίζουμε μόνο όταν κάνουμε κερδοφόρα trades….κερδίζουμε στον ψυχολογικό τομέα όταν αποφεύγουμε και τα ζημιογόνα….μακριά από το ενθουσιώδες κλίμα που επικρατούσε εκείνες τις μέρες….ακολουθήσαμε το πλάνο μας να περιμένουμε να γυρίσει η αγορά προς τις τιμές στόχους.

Επίσης ξεκλείδωσα και το πιο πρόσφατο συνδρομητικό άρθρο CRASH TEST (23/5/17) όπου παρά το θετικό κλείσιμο της ημέρας παρέμενα απαισιόδοξος θεωρώντας οτι ξεκίνησε η διόρθωση και οτι την ΕΤΕ θα την βλέπαμε κάτω από το 0,31€…επίσης όπως γράψαμε στο πρώτο άρθρο η ΠΕΙΡ διόρθωσε περισσότερο από τις υπόλοιπες τράπεζες και οριακά ξεπέρασε και το 50% Fibonacci retracement όπως είχα επισημάνει.

 

Είναι τώρα ώρα για αγορές; Τέλειωσε η ανοδική η αγορά μαζί με τις ελπίδες για το χρέος; Περισσότερα στα συνδρομητικά μας άρθρα…καλή συνέχεια

 

 

 

 

 

Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.