Υπάρχει φώς..?!!

Equity trade setups
June 14, 2018
Βατερλό αν δεν ακολουθείς το πλάνο σου
June 14, 2018

Ο δείκτης της υψηλής κεφαλαιοποίησης FTSE 25 προσπαθεί στις τελευταίες συνεδριάσεις να διακρατήσει  τη ζώνη στήριξης των 2017 με 2000 μονάδων έχοντας όμως ως διαγραμματικό μέσο πίεσης τις προηγούμενες 3 χαμηλότερες βραχυχρόνιες κορυφές με τη 4η να είναι υπό κατασκευή. Τα καθοδικά αυτά  τοξοειδή πατήματα  δημιουργούν την υποψία πιθανής τμήσης των 2000 μονάδων με πτωτική κίνηση προς τη στήριξη των 1950 μονάδων. Έντονη αλλαγή τάσης με την επιβεβαιωμένη ανοδική τμήση της neckline στον εξελισσόμενο σχηματισμό Head & Shoulders στον τεχνικό δείκτη Σχετικής Ισχύος (RSI).

Μέσα σε ένα κλίμα έντονης επιφυλακτικότητας ο Τραπεζικός Δείκτης δείχνει να ξεφεύγει από την πτωτική έλξη των 830 μονάδων κινούμενος προς τη βάση των αγοραστών στις 900 μονάδες. Σημείο, που το τελευταίο χρονικό διάστημα το έχει δοκιμάσει άλλα δίχως κάποια ευτυχή κατάληξη. Τώρα εάν αύριο ο συνδυασμός της λήξης των παραγώγων και της  τυπικής αναδιάρθρωσης των δεικτών FTSE τείνει διαγραμματική χείρα βοηθείας δραπετεύοντας από τις 900 μονάδες τότε το επόμενο επίπεδο στόχευσης θα εντοπισθεί στις 940 με 955  μονάδες.

Από τους επιμέρους τίτλους πλην τραπεζών τεχνικό ενδιαφέρον υπάρχει σε…

This content is locked. Only for paid subscriptions

Το περιεχόμενο της σελίδας είναι διαθέσιμο μόνο μετά από αγορά συνδρομής

Buy a subscription to Unlock The Content!

Πρέπει να είστε συνδρομητής για να διαβάσετε το άρθρο

Apostolos Manthos
Apostolos Manthos
Οικονομικός Αναλυτής και «μαθητής» των αγορών από το 1989. Στρατηγική Επενδυτική Διαχείριση χρηματοοικονομικών προϊόντων βασιζόμενη σε διαγραμματικές και αλγοριθμικές ενδείξεις. Μαθηματικός Παν. Πατρών.