Αντιστροφή τάσης στο ΧΑ σήμερα

Μετά από πολύ καιρό βγήκαμε από την συσσώρευση που έκανε η αγορά. Όπως είχα γράψει και πρόσφατα οι τράπεζες κινούνταν στο όριο ενώ πολλές μετοχές όπως η ΔΕΗ περίμεναν υπομονετικά κάτω από τις αντιστάσεις τους. ΠΟΤΕ δεν αγοράζουμε κάτω από την αντίσταση. Επίσης τόσο ο 25άρης όσο και ο ΓΔ δεν ανέβαζαν τζίρο στις ανοδικές κινήσεις εμφανίζοντας τα σημάδια κούρασης και επιβεβαιώσης οτι ανοδική διάσπαση χωρίς τζίρο δεν έχει…σήμερα στο άνοιγμα ο τζίρος των τραπεζών ήταν μεγαλύτερος από την χθεσινή μέρα. Οι τράπεζες δείχνουν τον δρόμο και σήμερα έσπασαν…έσπασε η συσσώρευση της αγοράς για κάτω…και τι κάνουν οι μετοχές που βρίσκονταν κάτω από τις αντιστάσεις τους;

Απλά τα πράγματα…εμείς τα κάνουμε πολύπλοκα. Και τώρα τι; Η αγορά έχει πλέον ξεκάθαρη πτωτική τάση και όσο βρίσκεται κάτω από το 183 θα είναι σε πτωτική τάση. Στόχος πρώτος το 157 και δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που θα μπορούσε να συμβεί και να τραβήξει πάνω όλη την αγορά. Ότι καλό ήταν να βγει βγήκε….πλέον περιμένουμε να δούμε αν η κυβέρνηση θα υλοποιήσει το πρόγραμμα και να μπούμε στο QE από Σεπτέμβρη…

Με τα fractal maps που ανέβασα κατα καιρούς και εδώ και στους συνδρομητές φαίνεται να επιβεβαιώνεται η συγκρατημένη μου απαισιοδοξία για την αγορά.

ftasefractal ppc

Μπορεί η πτώση να μην φέρει νέα χαμηλά αλλά όλα θα κριθούν νομίζω στο 600-590 του ΓΔ. Όπως και να έχει, με την σημερινή πτώση επιβεβαιώνεται η σημαντικότητα της αντίστασης 183 (25άρη) και 660 (ΓΔ). Μπορεί η πτώση αυτή να είναι απλά για να μαζέψει δύναμη η αγορά και μετά να κάνει ανοδική διάσπαση, αλλά μόνο αν διασπαστούν αυτά τα επίπεδα θα μπω αγοραστής και ας μην έχω αγοράσει στα χαμηλά…δεν κυνηγάω χαμηλά και υψηλά…ψάχνω να βρω τα σημεία που θα αυξήσουν τις πιθανότητες να πουλήσω ψηλότερα από εκεί που αγόρασα και να αγοράσω χαμηλότερα από εκεί που πούλησα.

Παρακάτω θα βρείτε δείγματα των ενημερωτικών μηνυμάτων που λαμβάνουν οι συνδρομητές της υπηρεσίας GREEK STOCK MARKET ANALYSIS.

27-4-16

5-5-16

6-5-16

20-5-16

24-5-16

30-5-16

31-5-16

1-6-16

7-6-16

8-6-16

8-6-16 bonus

Καλό σαββατοκύριακο σε όλους

Leave a Reply