ΓΔ στις 650 μονάδες – διαγράμματα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους….

 

με την αγορά να συνεχίζει την ανοδική της κίνηση και να εκπλήσει ευχάριστα ακόμη και τους πιο αισιόδοξους ενώ ταυτόχρονα να έχει αφήσει εκτός πολύ κόσμο (δεν το πίστευαν ή φοβήθηκαν), φτάσαμε τις 650 μονάδες στον ΓΔ και την 24η Μαίου.

Σήμερα θα σας δείξω μερικά διαγράμματα και την πρώτη μου απόπειρα στην τεχνική των fractals που δεν έχω δει πουθενά σχετικά με το ελληνικό χρηματιστήριο σε κανένα μέσο. Ο ΓΔ κάνει παρόμοια κίνηση με τον Ιούλιο ’13- Μάιο ’14 και το παρακάτω fractal μας προτρέπει στο να είμαστε συγκρατημένοι και προσεκτικοί.

GD

OTE

ote

Παραμένοντας αισίοδοξος για το 9,50€ στον ΟΤΕ που είχα δώσει στους συνδρομητές εδώ, ο επόμενος στόχος είναι πάνω από τα 10€.

ΟΠΑΠ

OPAP

Κρατάει πάνω από την κόκκινη γραμμή τάσης και τεστάρει την αντίσταση στο 7,10€ που αν την σπάσει θα δει προς το 7.60€ τουλάχιστον.

ΒΙΟ

VIOH2

Στόχος το 1,70€ όσο παραμένει μέσα στο ανοδικό κανάλι και πάνω από το 1,40€.

ΕΥΡΩΒ

Στο  1,23€ πιάνει τον στόχο ίσης ανόδου με το πρώτο κομμάτι ανόδου 0,24-0.84€. Δεν περιμένω κάτι το ιδιαίτερο ψηλότερα. Η τάση παραμένει ανοδική και όπως και στις άλλες τράπεζες έχουμε αποκλίσεις. Όχι σήματα αντιστροφής αλλά σημάδια οτι οι λονγκ πρέπει να είναι προσεκτικοί και να ανεβάσουν τα στοπ τους.

EUROB

ΕΧΑΕ

EXAE

Ανοδική διάσπαση και επιβεβαίωση της γραμμής τάσης αλλά και του Ichimoku cloud. Στόχος το 6,33 όσο βρίσκεται πάνω από τα 5€

Η αγορά δεν έχει δώσει σήμα αντιστροφής της τάσης. Δεν αποκλείω με την επιβεβαίωση της συμφωνίας να έχουμε ένα τελευταίο ανοδικό τίναγμα και μετά SELL THE NEWS…οπότε προσωπικά κρατάω κοντά τα στοπ και δεν κυνηγάω τα χαρτιά.

Καλή εβδομάδα

Leave a Reply