ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΓΟΡΑ

Το ΧΑ βρίσκεται στο στάδιο της αναμονής. Το γεγονός αυτό το δείχνουν πολύ καθαρά πολλές μετοχές και δείκτες  όπως ο 25αρης. Κινούμαστε πλαγίως περιμένωντας να δούμε αν θα υπάρξει και τι είδους συμφωνία. Έχοντας κάνει μία μικρή άνοδο τις τελευταίες μέρες, η αγορά δείχνει οτι υπάρχει κάποια αισιοδοξία για την συμφωνία αλλά τεχνικά έχουμε φτάσει ακριβώς στα όρια των πτωτικών μακροπρόθεσμων καναλιών.

FTASE25

ftase

ΓΕΚ

GEK

ΕΧΑΕ

EXAE

ΜΥΤΙΛ

mytil

Η αγορά βρίσκεται σε κομβικό σημείο. Τι θα κάνει; θα γίνει συμφωνία ώστε να έχουμε ανοδική διάσπαση των αντιστάσεων  ή απόρριψη από τα πτωτικά κανάλια και νέα χαμηλά. Όπως λέω και στους συνδρομητές της υπηρεσίας GREEK STOCK MARKET ANALYSIS αλλά και στους πελάτες μου, το ελατήριο είναι πιεσμένο. Ή θα σπάσει ή θα εκτιναχθεί προς τα πάνω. Αν σπάσει (capital controls-διαφωνία με τους ‘θεσμούς’-ρήξη) ακόμη και οι σορτ δεν ξέρουν αν και πότε θα πληρωθούν. Αν είναι κάποιος λονγκ κινδυνεύει με ανοδικό χάσμα όταν ανοίξουν τα χρηματιστήρια μετά το Χ γεγονός να χάνει περισσότερα από ότι υπολόγιζε γιατί πιθανότατα τα στοπ θα έχουν σπάσει.

Από την άλλη πως μπορεί κάποιος να εκμεταλλευτεί και μια πιθανή δυνατή ανοδική κίνηση αν ανακοινωθεί συμφωνία μέσα σε κάποιο Σαββατοκύριακο ή κάποιο απόγευμα που η αγορά είναι κλειστή. Ταυτόχρονα πως μπορεί κάποιος να έχει ορίσει την μέγιστη ζημιά που μπορεί να έχει ανεξαρτήτως του τι θα συμβεί και πόσο μεγάλο μπορεί να είναι το πτωτικό χάσμα αν πάμε σε πιστωτικό γεγονός;

Οι συνδρομητές της υπηρεσίας μου έχουν λάβει ήδη την γνώμη μου και τον τρόπο με τον οποίο εγώ ‘ποντάρω’ στην άνοδο έχοντας καθορίσει από τώρα την μέγιστη ζημιά που μπορεί να πάθει η λονγκ θέση μου. Όσοι διαβάζετε τα GREEK STOCK MARKET analysis Reviews μου θα έχετε ήδη δει την επιλογή μου που παρουσίασα στους συνδρομητές.

Τα εργαλεία είναι εκεί. Είναι επιλογή μας πως θα πάμε στην ‘μάχη’…με ένα σουγιά ή με όλο το οπλοστάσιο που έχουμε στην διάθεσή μας; Γιατί οι αγορές είναι πεδίο μάχης…λεφτά δεν χαρίζοναι..πρέπει να παλέψεις για να κερδίσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες που προσφέρω μέσω της ιστοσελίδας μου ή μέσω της ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΑΧΕΠΕΥ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο admin@trading2day.com.

Leave a Reply