ΟΤΕ

5 Μαίου οι συνδρομητές της υπηρεσίας GREEK STOCK MARKET ANALYSIS έλαβαν το newsletter με την ανάλυσή μου στον ΟΤΕ. Τότε επεσήμανα πως ΟΤΕ στοχεύει προς τα 9-9,50€ και οτι θα έχουμε επιβεβαίωση με διάσπαση του 8,55€. Στην υπηρεσία αυτή πέρα από τα δικά μου trades για το συντηρητικό προφίλ διαχείρισης, παρέχω και επιπλέον ιδέες για πολλές μετοχές της αγοράς και γενικότερα για το μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο πλάνο των δεικτών ΓΔ-25άρη.

ote

Θυμάστε την έντονη πτωτική μέρα στις 27 Απριλίου? Τότε που πολλοί πούλαγαν πάνω στον πανικό τους? Με το newsletter μου ενημέρωσα τους συνδρομητές πως δεν υπήρχε λόγος πανικού γιατί οι μετοχές κρατούσαν τις στηρίξεις τους.

Δεν μπορώ να πέφτω πάντα μέσα, δεν μπορώ να κάνω μόνο κερδοφόρα trades…μπορώ μόνο να στοχεύω οτι τα κέρδη μου θα είναι περισσότερα από τις ζημιές μου στο τέλος του μήνα-χρόνου….Οι συναλλαγές μου γίνονται κάτω από πραγματικές συνθήκες και με αληθινά χρήματα. Δεν παρέχω μία υπηρεσία όπου είναι μόνο λόγια…δεν κάνω paper trading…όλα είναι με πραγματικά χρήματα…κάτι που δύσκολα βρίσκει κανείς σε παρόμοιες υπηρεσίες. Για περισσότερες πληροφορίες ή αν θέλετε να συνεργαστούμε μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα στο admin@trading2day.com

Leave a Reply