Ο ΓΔ δείχνει σημάδια αντιστροφής

Gold and Dollar index analysis
September 22, 2015
Greek Stock Market Analysis Review
September 24, 2015

 Ο Γενικός Δείκτης σε ημερήσιο επίπεδο έφτασε το Ichimoku cloud όπου και είχαμε απόρριψη της τιμής. Ο δείκτης συνεχίζει να βρίσκεται μέσα στο μακροπρόθεσμο πτωτικό κανάλι και παρόλου που είδαμε ένα μικρό ανοδικό ράλυ από τις 560 μονάδες έως τις 700, η μακροπρόθεσμη τάση δεν έχει αλλάξει. Βραχυπρόθεσμα έχουμε στήριξη το 680 και ημερήσιο κλείσιμο κάτω από αυτό το επίπεδο ανοίγει τον δρόμο για πτωτική συνέχεια προς το 630. Αν διασπαστεί και αυτό το επίπεδο σε ημερήσιο κλείσιμο τότε αυξάνονται οι πιθανότητες να δούμε νέα χαμηλά.

ASE2

Για να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο ανοδικά θα πρέπει να διασπαστεί το Ichimoku cloud. Η ζώνη τιμών 700-735 είναι πολύ σημαντική αντίσταση αφού εκεί είναι και το άνω όριο του πτωτικού καναλιού. Κυματικά η άνοδος δεν μου δείχνει κινητήρια και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος να αποφεύγω τις αγορές στα τρέχοντα επίπεδα τιμών.

Ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέσατε για να διαβάσετε για την άποψή μου για την αγορά.

Alexandros Yfantis
Alexandros Yfantis
Fascinated by financial markets, studied International Securities Investment and Banking in the UK, works as a Portfolio Manager in Greece and runs a technical analysis website. Enjoys travelling and spending time with his family and preparing for the black belt in Korean Karate.