Τράπεζες – διαγράμματα.

Υπάρχουν αρκετά σημάδια στις τραπεζικές μετοχές που αξίζουν προσοχής και πρέπει όσοι είναι αγορασμένοι να είναι σε πλήρη ετοιμότητα. Υπάρχουν αποκλίσεις αλλά όχι σημάδια αντιστροφής της ανοδικής τάσης…ακόμη τουλάχιστον.

ΑΛΦΑ

ALPHA

Παραμένει μέσα στο ανοδικό κανάλι αλλά υπάρχουν πιθανότητες για σχηματισμό διπλής κορυφής και σε συνδυασμό με την απόκλιση στον στοχαστικό να έχουμε πτωτικό γύρισμα. Σε πρώτη φάση το 2,25€ είναι στήριξη αλλά κυρίως το 2,18€.

ΕΤΕ

ETE

Με τριπλή κορυφή λίγο χαμηλότερα από το 0,31€ η ΕΤΕ τεστάρει την ανοδική γραμμή τάσης και φλερτάρει με το να δώσει σήμα βραχυχρόνιας αντιστροφής. Και εδώ έχουμε αποκλίσεις ενώ η στήριξη βρίσκεται στο 0,2880. Αν σπάσει αυτό θα μπει σε κίνδυνο η πιο σημαντική στήριξη το 0,25. Ανοδικά διάσπαση του 0,31 δεν θεωρώ πως έχει τα καύσιμα για μεγάλη άνοδο πάνω από 0,36€

ΠΕΙΡ

PEIR

Παραμένει μέσα στο ανοδικό κανάλι με αποκλίσεις στον στοχαστικό. Η μετοχή παραμένει πάνω από το σύννεφο αλλά αυτό που περιμένω είναι ένα τεστάρισμα του σύννεφου προς το 0,23-0,20€.

ΕΥΡΩΒ

EUROB

Την περιμένω να γυρίσει προς το 0,97 τουλάχιστον. Και εδώ έχουμε αποκλίσεις και δεν θεωρώ πως είναι σωστό να αγοράζει κανείς εδώ. Γενικά περιμένω γύρισμα στην αγορά όπου εκεί όσοι πιστεύουν στο ανοδικό σενάριο θα πρέπει να δοκιμάσουν αγορές και όχι σε αυτά τα επίπεδα κατά την γνώμη μου. Γιατί σε περίπτωση που δεν επαληθευτεί το ανοδικό σενάριο, τότε θα έχουμε αγοράσει στα υψηλά

Leave a Reply