Τράπεζες σε διόρθωση…αγορά σε αναμονή του Ντράγκι..

Καλημέρα και καλή εβδομάδα,

αν εξαιρέσουμε την ΑΛΦΑ που ξέφυγε σε άνοδο πολύ πιο ψηλά από οτι περίμενα, οι υπόλοιπες τράπεζες είναι σε χαμηλότερα επίπεδα και διορθώνουν σε σχέση με την τελευταία φορά που μίλησα για τράπεζες και οτι είναι υπεραγορασμένες και οτι χρωστούν μία διόρθωση.

ΕΥΡΩΒ

EUROB

Περίμενα διόρθωση προς το 0,97 και πλησιάζουμε αρκετά τον στόχο μας αυτό.

ΠΕΙΡ

PEIR

Οι συνδρομητές έχουν ήδη ενημερωθεί για το κλείσιμο της σορτ θέσης σήμερα στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ ενώ πρώτα είχαμε ανοίξει σορτ στο 0,2920. Δεν ήμουν φαν την απληστείας αλλά οπαδός του φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι…

ΕΤΕ

ETE

Έσπασε την ανοδική γραμμή τάσης και βάζει σε επικίνδυνα χωράφια τους λονγκ. Δεν έχω θέση αλλά δεν θα ήθελα να είμαι λογνκ με τίποτα.

ΑΛΦΑ

ALPHA

Παραμένει μέσα στο ανοδικό κανάλι και δεν αποκλείω να έχουμε και νέο υψηλό μόλις τελειώσει η διόρθωση. Όσο είναι πάνω από το σύννεφο ichimoku θέλει πολύ προσοχή το σορτ.

FTASE-ΓΔ fractal maps

Οι οδικοί χάρτες σε 25άρη και ΓΔ για την ώρα μας επιβεβαιώνουν στο πτωτικό γύρισμα της αγοράς.

ftasefractal GDFRACTAL

Γενικά παραμένω συγκρατημένα απαισιόδοξος αφού η αγορά έδωσε βραχυπρόθεσμο σήμα αντιστροφής της τάσης. Τέλειωσε η άνοδος από τον Φεβρουάριο? Πολύ πιθανό….θα δώσει ανάσου στους λονγκ Ντράγκι και μια νέα ανοδική ώθηση βάζοντας τα ελληνικά ομόλογα στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης (βέβαια παίζει να έχει προεξοφληθεί και αυτό) ή θα το καθυστερήσει με αποτέλεσμα η αγορά να φύγει αρκετά χαμηλότερα προς το 157/580-600(25άρη/ ΓΔ αντίστοιχα)? Θέλει πολύ προσοχή η αγορά εδώ και ειδικά αν κάποιος κάνει trading σε τράπεζες όπου το συν πλην 10% το έχουν για πλάκα.

Γενικά τα άλλα χαρτιά δεν με πολυτρελαίνουν οι σχηματισμοί τους και για αυτό τον λόγο είμαι συγκρατημένα απαισιόδοξος. Παρακάτω ανεβάζω μερικά από τα διαγράμματα που παρακολουθώ στενά….Καλή εβδομάδα σε όλους και ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε να διαβάσετε τις σκέψεις μου.

GEKterna INLOT OPAP VIOH mytil2 mytil ote ppc

Leave a Reply