ΓΔ μπορεί να έχει τελειώσει η κίνηση από το 2014;

Στην κυματική θεωρία ένα κινητήριο κύμα αποτελείται από 5 υποκύματα. Σε περίπτωση όπου κάποιο υποκύμα κάνει επέκταση τότε ολοκληρωμένο κινητήριο κύμα μπορεί να έχει συνολικά και 9 και 13 και 17 υποκύματα. Όσον αφορά την πτώση από τα υψηλά του 2014 η κυματική μέτρηση είναι πολύ δύσκολη και αρκετά μπερδεμένη. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι το 2014 ολοκληρώσαμε το 4ο κύμα υπέρκυκλου και τώρα είμαστε στο 5ο κύμα υπέρκυκλου προσπαθούμε να μετρήσουμε τα υποκύματα για να δούμε αν ολοκληρώθηκε η πτώση ή έχουμε και άλλο κάτω.

gd2

Το κύμα (V) στο οποίο βρισκόμαστε τώρα διανύει το 14ο υποκύμα του. Άρα υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να ολοκληρώσαμε ολόκληρη την πτώση.

gd3

Ο ΓΔ δείχνει να προσπαθεί να ολοκληρώσει 5 κύματα πάνω ενώ ο 25άρης το έχει κάνει ήδη. Τι σημαίνει για την βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη τάση της αγοράς αυτό; Για το πως θα το αντιμετωπίσουμε και τι περιμένω για την συνέχεια της αγοράς θα ενημερώνονται συστηματικά πάνω σε αυτά τα δεδομένα οι συνδρομητές της υπηρεσίας  GREEK STOCK MARKET ANALYSIS.

ΥΓ. Σε περιόδους υπερ-απαισιοδοξίας βλέπουμε πάτους και σε περιόδους υπερ-αισιοδοξίας κορυφές. Δεν ξεχωρίζω τον εαυτό μου από αυτούς που δεν έχουν λάβει μέρος σε αυτό το φοβερό ράλλυ της αγοράς. Άλλωστε αναρωτιόμουν κιόλας πως είναι δυνατόν να πέσει η αγορά αφού όλοι είμαστε απαισιόδοξοι και ελάχιστοι λονγκ ακόμη. Είδομεν….πάνω από όλα υπομονή. Η αγορά είναι και θα είναι εδώ για πολύ καιρό…ούτε τα χαρτιά χάσαμε ούτε καταστραφήκαμε…ευκαιρίες θα ξαναέρθουν και θα είμαστε εδώ να τις εκμεταλευτούμε.

One thought on “ΓΔ μπορεί να έχει τελειώσει η κίνηση από το 2014;

Leave a Reply