ΙΝΛΟΤ ΟΠΑΠ ΑΛΦΑ ΜΥΤΙΛ

Μίλαγα με έναν φίλο που ενδιαφέρθηκε για την ΙΝΛΟΤ και είπα να ξεκινήσω μία σύντομη ανάλυση σε μερικές δημοφιλείς μετοχές.

INLOT

Τεράστια σφήνα σε εβδομαδίαιο επίπεδο και τριγωνικός σχηματισμός με την μετοχή να βρίσκεται στο κύμα Ε που λογικά θα δώσει νέο χαμηλό κάτω από 1€. Βραχυπρόθεσμα όσο η μετοχή είναι κάτω από το 1,20€ παραμένει μέσα σε ένα bearish flag. Αν το διασπάσει το 1,20€ ανοδικά τότε έχει πολύ καλές πιθανότητες να δει το 1,30-1,40€ και μετά πάλι κάτω. Το γεγονός οτι η μετοχή αυτή δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αγορά για εμένα δεν είναι θετικό. Προσωπικά μόνο για πολύ βραχυπρόθεσμο trading θα την διάλεγα γιατί είναι και από τα πολύ ρηχά χαρτιά…με ότι αυτό συνεπάγεται.

ΟΠΑΠ

OPAP

Όσο κρατάει κάτω από την μπλε γραμμή τάσης είμαι απαισιόδοξος.

ΑΛΦΑ

ALPHA

Συνεχίζει σε ανοδική τάση αλλά όσο κρατάει την κόκκινη γραμμή τάσης. Αν την σπάσει αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες αντιστροφής της τάσης. Αντίσταση τα 2€, αν διασπαστούν τότε πάμε για 2,10-2,20€.

ΜΥΤΙΛ

mytil2 mytil

Σήμερα πήγε και βρήκε την μακροπρόθεσμη πτωτική γραμμή τάσης που έχει ως αντίσταση. Αν κρατήσει το 3,30-3,20€ έχει ελπίδες να την σπάσει και να δώσει πάλι προς το 4€ και ψηλότερα. Κοιτάμε λοιπόν την αντίσταση και προσοχή πολύ…πάντα βάζουμε στοπ.

Καλό απόγευμα

Leave a Reply