Μία αχτίδα ελπίδας ξεπροβάλει στα διαγράμματα

 

Καλημέρα σε όλους. Κάτι σιγομαγειρεύται στο ΧΑ και πιστεύω θα έχουμε ζεστό Αύγουστο. Ο ΟΤΕ ξύπνησε…το ίδιο και ο ΟΠΑΠ και ο Μυτίλ……θα ξυπνήσουν και οι τράπεζες? Το θετικό είναι οτι σιγά σιγά η αγορά κάνει βήματα προς τα πάνω. Σημεία στήριξης κρατήθηκαν….να ανέβει και ο τζίρος θα μπορέσει να γίνει ανοδική διάσπαση…χωρίς τζίρο…δεν θα έχει μέλλον αυτή η άνοδος.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ

Όσο παραμένουμε κάτω από την κόκκινη ανοδική γραμμή αντίστασης (πρώην στήριξη) έχω τις αμφιβολίες μου….οι αντιστάσεις αναφέρονται πάνω στο διάγραμμα. Αν καταφέρουμε και βγούμε από το μεσοπρόθεσμο δίκρανο όλα θα είναι σούπερ….μέχρι τότε έχει πολύ δρόμο και δεν πρέπει να χαθεί το 759.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ

Η ζώνη τιμών 830-810 είναι πλέον πολύ σημαντική στήριξη. Αφού κράτησε ο δείκτης την ανοδική κόκκινη γραμμή τάσης και βγήκε πάνω από το εύρος των δύο κινητών, για να έχει συνέχεια η άνοδος δεν πρέπει να σπάσουμε την κάτω πλευρά του τριγώνου.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Δεν τον βλέπω για ψηλότερα από το 2,15-2,20€. Οπότε δεν έχει νόημα για μένα να το κυνηγάει κανείς εδώ πάνω.

ΑΝΕΜΟΣ

Προσοχή μεγάλη εδώ….μπορεί να έχει ολοκληρωθεί ολόκληρη η άνοδος

ΟΤΕ

Καβαλήσαμε το 10,70€ που ήταν η πρώτη σημαντική αντίσταση. Τώρα κοιτάμε να σπάσουμε το 11,10€ για να πάμε για 11,40€.

CENER

Ανοδική διάσπαση του τριγώνου στο 1,31€ θα δώσει στόχο το 1,44€  για αρχή και μετά το 1,56€. Οι ταύροι δεν πρέπει να χάσουν το 1,25.

 

Αυτά για σήμερα….καλή συνέχεια σε όλους

 

 

One thought on “Μία αχτίδα ελπίδας ξεπροβάλει στα διαγράμματα

Leave a Reply