Ποτέ θα κα…ποτέ θα κάααανει….ξάστεριάααα

Σας καλημερίζω από την πανέμορφη Γιάλοβα….βλέποντας από μακριά την κατάντια του ΧΑ….αλήθεια θα δούμε άσπρη μέρα? Με τέτοιο τζίρο που πάμε…..ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ δεν έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο να δει τη ζώνη του 700. Αν μπορούσε ο ΓΔ να καβαλήσει το 770 με κάποιο τρόπο τότε θα ανησυχούσα λιγότερο για το αρνητικό σενάριο. Θα βοηθήσει ο ΟΤΕ σήμερα?

CENER

Προσοχή στο τριγωνάκι…ακολουθούμε την κατεύθυνση της διάσπασης. Μεγάλη αντίσταση παραμένει στο 1,38-1,39€

Για τους συνδρομητές μας

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”2″ ihc_mb_template=”1″ ]

Δεν έχει αλλάξει κάτι στο χαρτοφυλάκιό μας. Παραμένουμε αισιόδοξοι και ευελπιστούμε ο ΟΤΕ σήμερα να προσφέρει θετική αύρα στο ΧΑ. Ο ΜΥΤΙΛ παραμένει από το αυτοματοποιημένο σύστημα σε σορτ φάση αν και πλησίασε αρκετά στο να το γυρίσει τουλάχιστον σε ουδέτερο.

Παραμένω λονγκ αλλά δεν θα ήθελα να τον δω κάτω από 8,43€.

ΟΤΕ ανακοινώνει πριν το άνοιγμα αποτελέσματα. Δεικτοβαρής μετοχή όπως και η 3Ε που και αυτή ανακοινώνει. Αμφότερες μπορεί να δημιουργήσουν κλίμα. Ο ΟΤΕ που έχουμε θέση πήρε πίσω και το μέρισμα που έκοψε και έχει φτάσει σε σημαντική αντίσταση. Για να δούμε…..

INKAT (ρώτησε ένας συνδρομητής)

Σε ζώνη συσσώρευσης…απουσία τάσης, ενδιαφέρον αν ξεπεράσει το 1,38€ αλλά κυριότερα τα υψηλά του 2018.

ΙΝΤΡΑΚΟΜ

Έχει τουλάχιστον άλλο ένα νέο χαμηλό να δώσει πριν κάνει νέα ανοδική κίνηση ή έστω ανοδική αντίδραση.

Για το τέλος την ΔΕούλα μας μπας και μας ανάψει τα φώτα για ψηλότερα…..

Οι αποκλίσεις πλέον δείχνει η μετοχή να αρχίζουν να δουλεύουν…..Το αυτοματοποιημένο σύστημα μας έχει ουδέτερους ενώ εμείς θέλουμε να κλείσει πάνω από 1,89€ για να γυρίσουμε ανοδικοί.

Δυστυχώς το timing μου εδώ δεν ήταν καθόλου καλό. Στόχος το 2,20€ σε πρώτη φάση…..αυτά για σήμερα καλή σας μέρα και καλή συνέχεια σε όλους.

[/ihc-hide-content]

Leave a Reply